Bine ati venit!

    Cum comand.

    Pentru a putea comanda produsele noastre de pe acest sit este necesar urmatoarele:

    • Alegeti produsele care va intereseaza dand click pe produs si apoi click pe adauga in cos, apoi daca mai doriti un alt produs dati click pe continua cumparaturile, veti fi redirectionat inapoi la produse de unde puteti adauga si alte produse in cos. Dupa finalizarea cumparaturilor dati click pe  finalizare comanda si veti fi redirectionat pe pagina unde veti introduce datele de facturare si/sau livrare. Pe aceasi pagina aveti si comanda dvs., iar daca ati uitat un produs dati click in partea de jos sub comanda pe Editeaza cosul dumneavoastra si veti fi redirectionat la cosul de cumparaturi, unde puteti anula produse dand click pe x-ul din dreapta fiecarui produs sau adauga produse noi, dand click pe continua cumparaturile. Dupa finalizare comanda introduceti datele de facturare si/sau livrare, metoda de plata ( ordin de plata sau ramburs ), verificati comanda sa fie corecta, apoi dati click pe plaseaza comanda. Veti primi un email de confirmare a comenzi si in cel mai scurt timp veti primi un email cu factura proforma. Factura va fi trimisa odata cu coletul.
    • Daca anumite produse nu sunt in stoc veti fi informat telefonic sau pe email despre perioada de livrare a produselor care nu se afla pe stoc.
    • Pentru alte detalii sau intrebari despre produse, stocuri sau despre livrarea acestora ne puteti contacta pe email sau la tel.0724310150