Bine ati venit!

  Bine ati venit pe situl nostru.

  Compania ABE GLASS EDITECH SRL a fost infiintata in 2012 cu capital integral romanesc si a fost infiintata la dorinta unor procesatori de sticla, pentru a satisfice cererea de produse profesionale pentru prelucrarea si decorarea sticlei float. Pentru a garanta calitatea produselor am ales compani de renume din industria sticlei si toate produsele sunt aduse de la compani din Europa, compani de prestigiu si cu renume in industria sticlei.  

  Compania  ABE GLASS EDITECH SRL doreste sa vina in intampinarea producatorilor de sticla decorativa si vitralii si a procesatorilor de sticla, cu produse profesionale pentru prelucrarea si decorarea sticlei, la preturi competitive raport calitate pret.

  Daca sunteti in cautare de materiale pentru prelucrare sticla sau vitralii ati ajuns unde trebuie.

  Aici puteti gasi materiale pentru vitralii overlay, plumb autoadeziv, cristale fatetate, piese fuzionate, sticla pentru fuziune, material pentru sablare (abraziv sablare sticla, tratament antipata clar si colorat), scule si materiale pentru lipit sticla cu UV, materiale debitat sticla, foreze gaurit sticla, si multe altele.   

  Situl va fi actualizat permanent si vom aduce produse noi in continuare. Accesati situl nostrum pentru a fi  la curent cu toate noutatile.  

  Speram ca acest sit sa va fie de ajutor in proiectele dumneavoastra. In caz ca nu ati gasit un produs care va intereseaza ne puteti contacta si vom incerca sa va ajutam.